ViewSonic
DVM
Céginfo
Elérhetőség
Árak
Referenciák
Sajtó
Fényképek
Vissza a főoldalra
ViewSonic Hardware Webdesign Kölcsönzés Rendszerfelügyelet Egyéb szolgáltatás
ViewSonic
A ViewSonic a piacon lévő monitorok egyik kiemelt gyártója, az innováció elkötelezettje. A kutatási eredmények állandó továbbfejlesztésével és gyakorlati alkalmazásával a monitorok olyan széles választékát állítja elő, mely minden felhasználótípus igényeit kielégíti.Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kiskereskedelmi árainkat és a monitorok, LCDk, kivetítők műszaki leírásait megtalálja az Árak fejezetben.
A Megfizethetö Csúcstechnológia

Történelem
  A ViewSonic monitorgyárat 1990-ben alapította a Japán Matsushita Corporation - a jól ismert Technics és Panasonic márkanevek tulajdonosa - azzal a céllal, hogy a High-End monitorokat széles felhasználói rétegek számára hozzáférhetővé tegye. Azóta a ViewSonic minden évben bekerült az USA 100 leggyorsabban fejlődő vállalata közé.
  A gyors növekedés záloga a folyamatos technikai újítás. A ViewSonic az elsők között dobott piacra LCD kijelzőt, plazma monitort, hordozható projektort, 100%-osan sík, sarkított PerfectFlat képcsövet és képernyőn megjelenő menürendszert.
  A DVM csoport büszke arra, hogy 1991-ben Kelet-Európában és 1992-ben Magyarországon is bevezethette a ViewSonic monitormárkát a köztudatba.

Újítások
  Mindegyik ViewSonic monitor megfelel a legszigorúbb svéd TCO sugárzásvédelmi szabványnak, így a felhasználó biztonságosan, kimerülés nélkül használhatja monitorjainkat.
  A sötét és világos objektumok élesen elkülönülnek egymástól a SuperContrast technológiának köszönhetően. Ahhoz, hogy a kívülről jövő, a szem számára zavaró fényhatásokat kiszűrjük, a képcsövek felülete ARAG (Anti-Reflex, Anti-Glare) réteggel van bevonva.
  A hagyományos monitorokkal ellentétben, melyek másodpercenként 50-70-szer rajzolják újra a képet, a ViewSonic monitorok mindegyike 100 Hz-es képernyőfrissítést biztosít, a nagyobb modellek akár 160-200-at is, így a látható kép rezzenéstelenné, fényképszerűvé válik.
  A PerfectFlat képcsövekkel rendelkező monitorjaink, a hagyományos katódsugaras képcsövektől eltérően három 100%-os sík felülettel rendelkeznek: sík képernyőfelület, sík belső felület, sík képfelület. Más monitorokkal szemben kevésbé fárasztják a szemet, képük torzításoktól mentes és nem láthatók rajtuk a feszültségkiegyenlítő vonalak.
  Természetesen minden modell Plug&Play+ rendszerű, így a számítógéphez való csatlakoztatás után installálás nélkül működik, PC-n és Macintosh-on egyaránt.
  A nyomdaipari munkáknál elengedhetetlen feltétel, hogy a képernyőn és a nyomtatásban megjelenő színek megegyezzenek. Ezt támogatja az egyedülálló ViewMatch Colour Control rendszer.
  A monitor tulajdonságainak széleskörű kihasználására és a beállítások megkönnyítésére minden készülék OnView menürendszerrel rendelkezik.

Kategóriák
  A sokrétű felhasználó igények kielégítésére a ViewSonic több kategóriát vezetett be, amelyek árszintje és műszaki adottsága igazodik az elvárásokhoz.
  A gazdaságos Economy Series tartalmazza a kis és otthoni irodák legkedvezőbben használható készülékeit. Kielégíti az otthoni felhasználók által támasztott igényeket, akár kikapcsolódásról, akár munkáról van szó.
  A Graphic Series monitorok alkalmazása mindenekelőtt az igényes irodai felhasználás területén, CAD/CAM/DTP alkalmazásokhoz, Internet használathoz és számítógépes játékokhoz ajánlott. Tökéletes megoldás igényes irodai alkalmazásokhoz. Jellemzője a részletek nagy pontosságú megjelenítése, nagyszerű képvisszaadás.
  Csúcsminőséget a professzionális felhasználók számára és kompromisszummentes megoldást kínál minden területen a Professional Series. A megjelenítés olyan tulajdonságaival rendelkező monitorok ezek, amelyek elengedhetetlenek kiadványszerkesztéshez, fotóretusáláshoz, CAD-hez, tervezéshez, egyszóval minden olyan területen, ahol a tű-éles, geometriailag tökéletes kép a fontos. Minden felbontásban nagyobb képfrissítést tesz lehetővé, mint a Graphic Series.
  Az X Series a kimagasló technológia és design kombinációja. Ideális helyszűkében lévő professzionális felhasználók számára.
  Napjainkban az üzleti életben egyre inkább elvárható, hogy a bemutatókat és beszámolókat projektoros kivetítéssel kísérjük. A Projector Series ViewSonic-ok mérete és súlya segít abban, hogy bemutatónkat megtarthassuk bárhol és bármikor.

  A DVM Kft. ügyfeleinek minden ViewSonic monitorra 3 éves garanciát nyújt.

ViewSonic típusjelölések
  Hogy ügyfelei könnyebben eligazodjanak a ViewSonic típusok között a gyár a következő rövidítéseket alkalmazza:

A  "Audio", bépített hangfalakkal és esetenként mikrofonnal rendelkező modell
E  Economy szériába tartozó modell
F  PerfectFlat képcsővel rendelkező modell
G  Graphics szériába tartozó modell
M  Multimédiás modell
P  Professional szériába tartozó modell
PJ  Projektor
S  "Short", rövidített képcsővel rendelkező modell
VP  "ViewPanel", LCD kijelzős készülék
   X - X szériába tartozó modell

  Példa:
  VPA138 - 13,8 " átlóval rendelkező, hangszórós LCD panel.

  Ha többet szeretne megtudni a ViewSonic termékekről, kattintson a lenti linkek egyikére:
  • Árak, műszaki tulajdonságok, fotók
  • ViewSonic monitorok kiállításokon, rendezvényeken
  • LCD, CRT, Projector tesztek a sajtóban
  • Copyright: DVM Kft, 2001 info@dvm.hu