Kölcsönzés
DVM
Céginfo
Elérhetőség
Árak
Referenciák
Sajtó
Fényképek
Vissza a főoldalra
ViewSonic Hardware Webdesign Kölcsönzés Rendszerfelügyelet Egyéb szolgáltatás
Kölcsönzés
Cégünk 1997 óta folyamatosan számítógép, monitor és hálózat bérbeadási tevékenységet folytat. Bérbeadási helyszíneink: kiállítások, szállodák, konferenciák, prezentációk, továbbképzések és egyéb rendezvények. Ha érdeklik a témával kapcsolatos újságcikkek, keresse őket a Sajtó fejezetben.
Rent-A-PC / Rent-A-LAN
  A bérbe adott számítógépeket szakképzett kollégáink jóval a rendezvények megkezdése előtt, a megrendelővel folytatott szoros egyeztetés alapján rakják össze. A rendezvény helyszínére tesztelt és üzemkész gépekkel érkezünk. Itt történik a számítógépek hálózatba kötése, Internethez csatlakoztatása, hálózati nyomtató, kivetítő beüzemelése.
  A kialakított számítógépes hálózat (LAN - Local Access Network) lehet PC-s, Mac-es, Linux-os vagy vegyes.
  A bérbe adott PCk és/vagy hálózatok mellé magasan kvalifikált szakértőket is tudunk biztosítani, hogy azok a nap 24 órájában elláthassák a rendszergazda- és szerviz teendőket. Nemzetközi rendezvényekre idegen nyelveket beszélő hostesseket is tudunk ajánlani.
  Kisebb rendezvényekre vagy irodákba különálló számítógépeket, monitorokat, nyomtatókat is kölcsönzünk.
  Ha felkeltettük érdeklődését, akkor megtekintheti a bérbeadás előkészületeit, a helyszíneket, az installálás fázisait a Referenciák fejezetben.

Copyright: DVM Kft, 2001 info@dvm.hu